Archief

Politie zocht naar verwarde Pool

Politie Haaglanden heeft wel degelijk enige tijd gezocht naar de 36-jarige Pool die op donderdagmiddag 24 maart in verwarde toestand was weggerend vanuit de loods van een plantenexporteur aan de Venus in Honselersdijk.

Volgens directeur Ben Dames van het exportbedrijf was de Pool, die daar 's morgens voor het eerst aan het werk was gegaan, een grote sterke man. Nadat hij min of meer uit een eleptische aanval was gekomen, probeerden medewerkers hem in bedwang te houden. "Maar hij wierp vijf mensen van zich af", aldus Dames tegen WOS TV.

Daarna is de Pool in de bedrijfsruimte weggerend. Gealarmeerde politieagenten hebben ruim 10 minuten vergeefs in de omgeving gezocht. Vervolgens bleek de verwarde man nog in de bedrijfsruimte, achter een stapel dozen, aanwezig te zijn.

Nadat de uitzendkracht alsnog was gevlucht, is opnieuw naar hem gezocht. Maar hij was nergens in de omgeving te bekennen. Het moet niet worden uitgesloten, dat hij kort na zijn vlucht uit het bedrijf al in het water is geraakt, waar tien dagen later 100 meter verderop zijn stoffelijk overschot werd gevonden.

Categorieen:
Honselersdijk Algemeen