WOS
Archief

Verkoop kantoormeubilair voor goede doel

Uitzendbureau Greenport People verkoopt overbodig kantoormeubilair ten behoeve van de Stichting Filippus. Het uitzendbureau is eind december verhuisd naar de Westlandse Poort in Poeldijk en heeft niet al het meubilair meegenomen. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari wordt dat te koop aangeboden in het oude onderkomen in Naaldwijk.

De keuze voor Filippus is geen toevallige. Oprichter Jan van der Kooij is al jaren actief voor Greenport People. Inmiddels 75 jaar rijdt hij nog steeds enkele keren per week uitzendkrachten van hun huis naar het werk en terug.

Het project waar hij op dit moment met zijn vijf collega's in de stichting aan werkt zijn twee opvanghuizen voor straatkinderen. "Met professionele

en liefdevolle begeleiding krijgen zij straks een eerlijke kans op een toekomst. Geweldig dat de opbrengst van het kantoormeubilair aan de stichting wordt geschonken. We gebruiken het om nieuwe daken op de woningen te maken."

Wie op zoek is naar een bureau met stoel, een stellingkast, dossiermappen, verlichting of keukenapparatuur kan op 21 en 22 januari tussen 9.00 en 17.00 uur in Molenstraat 48 in het centrum van Naaldwijk.