Archief

Speciale raadsconferentie over Greenport

Op woensdag 8 december vindt er een openbare werkconferentie plaats van de gemeenteraad Westland, die in het teken staat van het thema 'Greenport'. Deze bijeenkomst vindt plaats vanaf 17.00 uur in de raadzaal in 's-Gravenzande.

Het doel van deze werkconferentie is om van gedachten te wisselen over het thema Greenport en de evaluatie die onlangs heeft plaatsgevonden van de Greenportvisie Westland 2020.

Er wordt onder andere een lezing gegeven door prof. dr. P. Nijkamp over zijn rapport 'Vitaal tuinbouwcluster 2040', waarna de raadsleden de gelegenheid hebben om hierover met elkaar te discussiëren. Verder vindt er een rondetafelgesprek plaats, waarin de evaluatie van de Greenportvisie Westland 2020 centraal staat. Voor dit gesprek heeft de raad o.a. leden van LTO-Glaskracht, MKB Westland, KvK Westland en VNO-NCW Westland-Delfland als gesprekspartners uitgenodigd.

De openbare bijeenkomst heeft een informatief karakter en is geen formele raadsvergadering. Eenieder is welkom om deze conferentie bij te wonen op de publieke tribune. De besluitvorming over de evaluatie van de Greenportvisie 2020 zal op een nader te bepalen datum plaatsvinden tijdens een raadsvergadering.

Categorieen:
Westland Algemeen