Archief

Overval op woonboulevard

Een 28-jarige medewerkster van een meubelzaak op de Naaldwijkse woonboulevard is zaterdag het slachtoffer van een overval geworden. De politie zoekt getuigen.

De vrouw verliet omstreeks half zes de winkel aan de Warmoezenierstraat. Ze ging even langs bij een andere zaak in de straat. Toen zij deze winkel verliet en naar haar auto liep, kwam met hoge snelheid een auto aangereden. Daaruit sprongen twee mannen met bivakmutsen.

Een van hen gaf het slachtoffer direct een vuistslag in het gezicht, waarna de vrouw tegen de grond ging. Vervolgens kreeg zij meerdere schoppen tegen het lichaam. De mannen gingen er met piepende banden vandoor met de tas van het slachtoffer, waarin overigens alleen persoonlijke bezittingen zaten. Vermoedelijk is het voertuig via de Bosweg en de Grote Woerdlaan verdwenen.

Op de kruising van laatstgenoemde twee straten vond een voorbijganger de tas van het slachtoffer terug. Haar persoonlijke bescheiden waren verdwenen.

De politie is op zoek naar personen die iets van de overval of de vlucht van de daders hebben gezien óf die andere informatie hebben die kan helpen bij het opsporen en aanhouden van de daders. Zij kunnen bellen met de recherche van Bureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.