Archief

Ook voorverkoop nieuwe cd Kromme Jongens

De band Kromme Jongens start deze week met de voorverkoop van de nieuwe cd, die gecombineerd met een boek in de lente van volgend jaar zal worden uitgebracht. Vanwege de grote investeringen die moeten worden gedaan, heeft de band besloten op deze wijze hulp te zoeken bij de fans.

Door middel van deze voorverkoop - en die van toegangskaarten voor de reünieconcerten - hopen de Kromme Jongens alles te kunnen financieren. Particuliere kopers die de combinatie van cd en boek vóór 31 januari a.s. via de website kopen, zullen met hun naam (voor- en achternaam) in het boek komen te staan. Dit zal geschieden op volgorde van binnenkomst. De voorverkoop start donderdag a.s. in de webshop op www.krommejongens.com.

De cd met het boek kost 25 euro en krijgt als titel 'We benne samen één'. De cd bevat twaalf nieuwe liedjes, die momenteel worden opgenomen. Het boek bevat, naast een biografie van de bandleden, veel achtergronden van de liedjes en tevens een naslagwerk van Westlandse onderwerpen. Het boek wordt geschreven door Marjoke van der Wilk.

Categorieen:
Westland Algemeen