Archief

Arcade om de tafel met HINT

Woningbouwvereniging Arcade heeft volgende week overleg met de belangenvereniging HINT (Heijdse Inspraak Nieuw Ter Heijde) over de voortgang van fase 2 van plan Ter Heijde. Arcade heeft dit de WOS laten weten als reactie op de vragen die de fractie van Westland Verstandig aan het college van B en W heeft gesteld.

Westland Verstandig stelde daarin te hebben vernomen dat Arcade de bewoners nog niet geïnformeerd zou hebben over wat hen te wachten staat: renoveren, slopen of de huidige situatie voortzetten. Dat zou dan tegen alle beloften in zijn. Westland Verstandig wilde daarom van het college weten op welke manier Arcade gewezen kan worden op deze toezegging.

Arcade stelt regulier contact te hebben met HINT, waarin huurders worden vertegenwoordigd door de Huurdersvereniging en er ook een afvaardiging aanwezig is van de eigenaren van koopwoningen. In het overleg volgende week zal met elkaar, en in overleg met de gemeente, worden besloten welke informatie middels een nieuwsbrief aan de bewoner van Ter Heijde zal worden gezonden, aldus Arcade.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen