Archief

(concept) Internet voor nieuwelingen

24 november - 1 december 2010: Week van de Mediawijsheid



Van 24 november tot en met 1 december vindt de Week van de Mediawijsheid plaats. De Week van de Mediawijsheid is een gezamenlijk initiatief van expertisecentrum Mediawijzer.net en de openbare bibliotheken. Tijdens deze week vinden in lokale bibliotheken in het hele land activiteiten plaats rondom mediawijsheid en internetgebruik. Bibliotheek Westland introduceert in deze week van de mediawijsheid het oefenproject Klik & Tik.





Klik & Tik. Het internet op.



Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat tegenwoordig allemaal via internet. Maar nog lang niet iedereen is vertrouwd met internet. Nederland telt 1,6 miljoen mensen die onvoldoende gebruik kunnen maken van computer en internet. Voor hen is er sinds kort het oefenproject "Klik & Tik. Het internet op!"



Heeft u nog weinig of geen kennis van internet? Of kent u iemand die nog niet bekend is met internet? Dan is deelname aan het oefenproject wellicht een goede start!



U kunt aan dit programma deelnemen op de volgende data:





Vrijdag 26 november, van 13.30 - 17.00 uur in Bibliotheek Naaldwijk



Dinsdag 30 november, van 9.30 - 12.00 uur in Bibliotheek 's-Gravenzande



Woensdag 1 december, van 9.30 - 12.00 uur in Bibliotheek Wateringen





Wij nemen samen met u de eerste stappen, waarna u zich thuis verder kunt verdiepen in het programma. Het aantal deelnemers is beperkt, meldt u zich daarom tijdig aan!



Dat kan in de bibliotheken of telefonisch.