Archief

Woningoverval in Maasland

De recherche van Bureau Westland is op zoek naar getuigen van een overval die zaterdagavond is gepleegd op een woning aan de Westgaag in Maasland. Daar werd rond 23.15 uur de 34-jarige bewoner in de schuur van zijn woning overvallen door drie mannen.

Na een worsteling bonden de mannen het slachtoffer vast en namen hem mee naar zijn woning. Daar was op dat moment een 37-jarige vrouw aanwezig. Ook zij werd vastgebonden. Nadat twee mannen de woning hadden doorzocht - terwijl de derde man op de uitkijk stond - gingen zij er vandoor met een geldbedrag. De verdachten vluchtten in een auto, die opvallend veel herrie maakte.

De verdachten zijn blanke mannen, van ongeveer 30 jaar oud. De eerste verdachte is tussen de 1.70 m en 1.80 m, heeft een normaal postuur en droeg tijdens de overval een blauwe overall, groene kaplaarzen en een grijze muts. De tweede verdachte is ongeveer even lang als de eerste en droeg eveneens een blauwe overall. Wel is hij iets dikker dan de eerste verdachte en droeg hij een zwarte baseballpet. De derde verdachte is tussen de 1.75 m en 1.90 m, heeft lang(er) zwart haar, een smal gezicht en droeg donkere kleding.

Mensen die de verdachten aan de hand van de signalementen herkennen of iets hebben gezien dat (mogelijk) te maken heeft met de overval, worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche van Bureau Westland, via 0900-8844. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.

Categorieen:
Westland Maasland Algemeen