Archief

Celstraf geëist voor bedreiging agent

Het Openbaar Ministerie in Den Haag heeft vrijdag negen maanden celstraf, waarvan drie maanden voorwaardelijk, geëist tegen een 24-jarige man uit Naaldwijk. Hij zou op 23 april van dit jaar een politieman ernstig hebben bedreigd.

Nadat de man was aangehouden, omdat hij volgens het OM een deur vernield had, en in de bus naar het politiebureau werd gebracht, bedreigde hij de agent met de dood. Hij zou hebben gezegd te weten waar de agent woonde. Vervolgens zou hij volgens de officier van justitie hebben gezegd dat hij een brandbare vloeistof in de woning van de agent zou laten lopen.

Tevens zou de Naaldwijker zich volgens het OM op 22 november vorig jaar in zijn woonplaats schuldig hebben gemaakt aan het plegen van 'openlijk geweld in vereniging'. Hij zou met iemand anders twee passerende jongens zomaar van hun fiets hebben afgeschopt en één van de jongens hebben geslagen. Bij zijn arrestatie die daarop volgde, zou hij zich schuldig hebben gemaakt aan belediging van de agent die hem arresteerde.

De man ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan beide strafbare feiten.

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen