Archief

Geen nacht zo donker van start

Burgemeester Rodenburg heeft dit weekend de opening verricht van het evenement Geen nacht zo donker of het wordt licht. Dit evenement werd zaterdag gehouden aan de Kerkweg in Maasland. Op deze dag werd er geld ingezameld door Thérèse Koene en Dixie Kleijweg voor het opknappen van de ziekenhuiskamers van het Reinier de Graafgasthuis. Dit voor de afdeling waar kankerpatiënten worden behandeld. Er was ook een informatiestand die geregeld was vanuit de Reinier de Graaf Groep. Deze stand verstrekte informatie over de diverse kuren op de afdeling.

Na de opening konden belangstellenden gebruik maken van een groot ontbijt waarvan de opbrengst ten goede kwam aan het beoogde doel. Alle activiteiten werden luister bijgezet door muziek vanaf het ponton op het water.

Veel belangstelling was er voor de ballonnenactiviteit. Deze ballonnen hebben een speciale gedachte. Op het kaartje aan deze ballon konden persoonlijke teksten gezet worden voor een geliefde. In de afgelopen periode is er van veel kanten geld bijeen gebracht. Naast geld uit acties en giften kreeg het doel ook een bijdrage van het Boelhuis op Hemelvaartsdag in Maasland en van de organisatie van het Teknoevent op de zaterdag voor Pinksteren. Zo heeft Tekno o.a een speciale uitvoering van een Geen Nacht zo Donker Of 't Wordt Weer Licht miniatuur vrachtwagen model gemaakt.

Categorieen:
Maasland Algemeen