Archief

Politie onderzoekt twee inbraken

De politie in Maassluis kreeg in de nacht van woensdag op donderdag twee meldingen van inbraak.

De eerste was een melding dat er werd ingebroken bij een opticien aan de Uiverlaan in Maassluis. Ter plekke aangekomen bleek dat de ruiten van de opticien waren ingegooid en dat er twee rekken met zonnebrillen waren meegenomen. Getuigen zagen vijf jongens wegrennen.

Later die nacht kreeg de politie weer een melding van inbraak. Dit keer ging het om het benzinestation aan de A20 in Vlaardingen. Getuigen vertelden de politie dat het wederom om vijf jongens ging. Getuigen konden het kentekennummer geven van het busje waarin de jongens wegreden.

Het busje werd later teruggevonden op de Burgemeester Wesselinkstraat in Maassluis. In het busje lag nog een aantal zonnebrillen. Bij het doorzoeken van de keldergangen van de flat aan de Burgemeester Wesselinkstraat vond de politie een rek waarop brillen uitgesteld konden worden. Tot slot werd in de kelderbox een scooter aangetroffen, waarvan het contactslot was opengebroken. Het busje en alle overige aangetroffen spullen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

Categorieen:
Maassluis Algemeen