Archief

Man 88 jaar bestolen Naaldwijk; Oproep getuigen

Een 88-jarige man uit Naaldwijk werd woensdag rond het middaguur in zijn woning bestolen door een vrouw en een meisje. Zij belden bij zijn woning aan de Tomatenstraat aan en vroegen informatie over de geiser, 'aangezien zij in de buurt waren komen wonen'. Daarop stapten ze brutaal de woning binnen, waarbij de vrouw de man in de keuken aan de praat hield. Ondertussen ging het meisje de woning verder binnen.

Pas toen de oude man 's avonds uit wilde gaan, ontdekte hij dat het briefgeld uit zijn portemonnee was gestolen en belde de politie.

OPROEP SIGNALEMENT; Hij omschreef de vrouw als ongeveer 30 jaar oud, mogelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Ze had een piercing in haar neus en sprak met een licht accent. Het meisje was ongeveer 14 tot 15 jaar oud en had een onverzorgd uiterlijk. Beide vrouwen reden weg in een rode, redelijk grote middenklasse auto. In de auto zat in ieder geval nog één andere persoon.

Heeft u de vrouwen in de omgeving van de Tomatenstraat of elders gezien? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de vrouwen? belt u dan met de recherche van Bureau Westland via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met M. via 0800-7000.