Archief

Aart den Haan nieuwe directeur WOS

Het bestuur van Stichting WOS heeft Aart den Haan benoemd als nieuwe directeur. Den Haan is de opvolger van Peter van den Burg die in de herfst van 2009 afscheid nam van de publieke lokale omroep.

Aart den Haan (48) was tot voor kort eigenaar van een groot aantal modewinkels en is onder meer voorzitter van de Naaldwijkse Winkeliers Federatie. Sinds het vertrek van Van den Burg bij de WOS nam het vernieuwde bestuur samen met een aantal medewerkers de leiding waar. Om de gewenste groei en professionalisering te bewerkstelligen is een nieuwe leider nodig. Het bestuur van de omroep is blij met het binnenhalen van een gedreven, mens- en resultaatgerichte leider als Den Haan. De nieuwe directeur wil in het komende najaar de vernieuwde WOS presenteren. Een nieuw verfje op de goede basis die er ligt en dan uitbouwen tot een onmisbaar informatief medium in onze regio.

Den Haan zegt hier zelf over: 'Ik ben zeer gemotiveerd om met deze enthousiaste ploeg aan de slag te gaan. De WOS heeft potentie om uit te groeien tot een sterke lokale omroep. Een omroep met allure die de verbinding tussen mens, overheid en bedrijfsleven in de regio sterker maakt. De WOS kan hier een belangrijke rol in spelen en uitgroeien tot een kwalitatief informatiekanaal waar bedrijfsleven, gezondheidszorg, het verenigingsleven, maar ook de overheid gebruik van kan maken.'

Categorieen:
Naaldwijk Algemeen