Archief

Veilig stappen in Westland

In het kader van 'Veilig Stappen in Westland' hielden agenten zaterdagnacht toezicht op het uitgaanspubliek in het Westland. Het was een drukke nacht, waarbij enkele bekeuringen werden uitgedeeld, onder meer voor wildplassen, baldadigheid en openbare dronkenschap. Maar de agenten verleenden ook eerste hulp aan iemand die van een balustrade was gevallen.

In Naaldwijk schoten agenten een meisje te hulp, die dronken op straat lag. Omdat zij niet meer zelfstandig naar huis kon, belden de agenten haar ouders, die haar kwamen halen.

Bij een horecagelegenheid in 's-Gravenzande werden drie mannen aangehouden voor mishandeling. Om nog onduidelijke reden kregen zij met andere bezoekers ruzie, waarna een vechtpartij ontstond. Een 20-jarige man uit 's-Gravenzande raakte gewond aan zijn hand en moest naar het ziekenhuis. Een van de aangehouden verdachten, een 43-jarige man uit Monster, moest eveneens in het ziekenhuis behandeld worden, aan een snee in zijn hoofd. Twee andere mannen, 22 jaar uit Ter Heijde en 37 jaar uit 's-Gravenzande, werden ook aangehouden.

De politie onderzoekt de vechtpartij.