Archief

Zeer agressieve Maassluizer aangehouden

De politie heeft een agressieve en verwarde man uit Maassluis aangehouden die over de A13 ter hoogte van Rotterdam liep, en diverse vernielingen en bedreigingen had geuit.

Vrijdagochtend kreeg de politie de melding, dat een verwarde man voor auto's op de A13 aan het springen was. Toen agenten direct naar de locatie reden, hoorden zij dat de man ook nog een chauffeur van een busje had mishandeld en met diens voertuig was weggereden richting Den Haag.

De agressieve man zou ook nog een ster in de voorruit hebben geslagen van de bus die hij had meegenomen. De verdachte bleek vervolgens naar een benzinestation te zijn gereden waar hij het personeel bedreigde met een brandblusser. De medewerkers hadden direct naar de politie gebeld. Agenten reden naar de pomp en hebben de man daar aangehouden met gebruik van pepperspray.

De 55-jarige man uit Maassluis is overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten voor nader onderzoek.

In de cel waar hij is opgesloten heeft de man alles gesloopt wat hij kon vinden. De bouwvakker vernielde ondermeer de camera van zijn cel, vernielde een ruit en gooide met een steen naar politiepersoneel. Het arrestatieteam heeft de man vervolgens met een taser beschoten en overmeesterd. De man zal worden begeleid door de hulpverlening.

Categorieen:
Maassluis Algemeen