Archief

Discotheek Vlietzicht weer open

De eigenaar van de bouwlocatie Oude Veiling is voornemens om een discotheek te beginnen in het veilinggebouw in Maasland. Projectontwikkelaar Bouhuisen heeft bij de gemeente Midden-Delfland een exploitatievergunning voor een discotheek aangevraagd. In het oude veilinggebouw exploiteerde Droog beheer vroeger een discotheek en later een partycentrum.

De raad van Midden-Delfland wordt woensdagavond per brief geinformeerd. Bij het pand in Maasland, dat beter bekend staat als discotheek Vlietzicht, zijn werknemers bezig om het gebouw op te knappen, zowel binnen als buiten. De eigenaar Aad Bouhuisen wilde het voormalige Veilinggebouw afbreken en luxe villa's bouwen. De politiek was tegen. Enige tijd geleden werd de sloopvergunning ingetrokken.

Door de commotie viel het college in juli van het jaar 2008 uiteen. De politieke partij OGP zegde het vertrouwen in haar eigen wethouder op omdat Van Nimwegen voor de sloop van het gebouw had gestemd. Na de breuk kwam van Nimwegen terug in het college namens Fractie de Jong.