Archief

Mogelijke versnelling aanleg turborotonde

Naar aanleiding van schriftelijke vragen aan het collega van B&W heeft deze aangegeven dat er inderdaad mogelijkheid bestaat dat de turborotonde Emmastraat-Zwartendijk-Molenweg in Monster al in 2012 wordt aangelegd. Dat is een jaar eerder dan eerder is opgenomen in het Verkeersplan.

Of de rotonde daadwerkelijk versneld gerealiseerd kan worden is afhankelijk van de medewerking bij het verwerven van de noodzakelijke gronden en planologische besluitvorming.

De gemeente zet zich in om de turborotonde mee te nemen in het groot onderhoud aan de N211.

De fractie van CDA Westland heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W over de aanleg van een turborotonde bij de Emmastraat-Zwartendijk-Molenweg in Monster.

De fractie heeft informatie verkregen dat de provincie in 2012 groot onderhoud wil plegen aan de N211 waarbij ook de rotonde kan worden aangelegd. De provincie zou zelfs bereid zijn om mee te financieren. De gemeente zou dan echter wel eerst de benodigde gronden te verwerven. Nu staat in het Verkeersplan dat de aanleg van de rotonde in 2013 kan beginnen.

Nu wil de fractie van het college weten of de gekregen informatie klopt en wanneer het college denkt de rotonde klaar te hebben.

Categorieen:
Monster Westland Algemeen