Archief

Kinderlokker raakt gewond

Een ontsnapte bewoner van de Nederhof in Honselersdijk heeft zondagmiddag een meisje geprobeerd te zoenen. Dit meldt de website districthonselersdijk.nl

Nadat hij haar beetgepakt had, wilde hij haar meenemen. Dit laatste werd echter verhinderd door de toegesnelde vader. De ongeveer 40 jarige bewoner van de Nederhof wist zondagmiddag te ontsnappen uit het gezinsvervangend huis aan de Hofstraat in Honselersdijk. Hierbij sloot hij een medewerker op.

Aan de Biesbos trof hij 2 zusjes die aan het handballen waren, 1 van de zusjes wist hij vast te pakken en deed een poging haar te zoenen. Ook probeerde hij haar mee te nemen. De moeder van de meisjes zag echter alles gebeuren en waarschuwde haar echtgenoot.

De toegesnelde vader gaf uit woede de man een forse duw waardoor deze zijn evenwicht verloor en op de grond is gevallen. Hierbij raakte hij gewond aan zijn hand en brak zijn heup. De vader van de meisjes heeft hierop zelf de politie en ambulance gebeld waarna de ziekenbroeders de man meegenomen hebben voor behandeling in het ziekenhuis.

Categorieen:
Honselersdijk Algemeen