Verlies eerste duel Quintus

Landskampioen van der Voort Quintus heeft vrijdagavond de eerste groepswedstrijd in groep B van de eerste voorronde van de Champions League verloren.

Tegen het Servische ZRK Knjaz Milos verloor de ploeg van René Romeijn na een ruststand van 10-12 met 18-21.

Lange tijd ging het in de eerste helft gelijk op maar vlak voor rust namen de Servische handbalsters een kleine voorsprong mede door het teveel missen van de eigen kansen. De tweede helft gaf weinig verandering in het spel van de Heulse ploeg die uiteindelijk toch op een kleine tien minuten voor tijd op gelijke hoogte wist te komen: 15-15.

Nadat Quintus opnieuw teveel kansen liet liggen greep Knjaz Milos in de slotfase geraffineerd toch de winst: 18-21. Zaterdagmiddag volgt het tweede duel.