Quintus op koers nacompetitie

In de vierde klasse D blijft Quintus kans houden op een plaats in de nacompetitie. Door een 5-2 overwinning op RK Wik blijft de Heulse ploeg derde.

VDL blijft in het spoor van Quintus en wacht op een misstap van de streekgenoot. VDL won met 3-2 van Spaland en bezet een vierde plaats.

De wedstrijd tussen Hoek van Holland en EDS werd in de tweede helft tien minuten gestaakt na commotie om een treffer van EDS (2-3), die na de hervatting bleek te zijn afgekeurd. Doelman Jacco Roest ontvang twee maal een gele kaart en kon voortijdig vertrekken. Ploeggenoot Kenneth Amzand ontvang zijn tweede gele kaart, maar later werd de tweede gele kaart introkken.

Voor Schipluiden lijkt het doek gevallen in de derde klasse C. In Maassluis verloor Schipluiden met 2-0 van streekgenoot MSV'71.

Den Hoorn heroverde de tweede plaats in de derde klasse C door een goede overwinning op VELO: 3-0.