Verburch verslaat ook VELO

Verburch blijft koploper in de derde klasse C. In de streekderby tegen VELO werd Melvin van der Zeijden in de tweede helft de matchwinner door de enige treffer voor zijn rekening te nemen.

Verburch blijft door dit resultaat nog steeds ongeslagen dit seizoen. Van de 14 duels won de Oranjebrigade 12 keer en speelde het twee keer gelijk.

In de middenmoot eindigde het treffen tussen FC Mozaiek en MSV'71 in een 1-1 gelijkspel. De Vlaardingers namen in de eerste helft de leiding. Vlak voor tijd scoorde Tim Kolmus de gelijkmaker.

Het in degradatie verkerende RKSVM sprokkelde een puntje bij RAVA/Houtwijk. Het werd in Den Haag een doelpuntloze wedstrijd: 0-0.

Quintus kan de titelaspiraties in de vierde klasse D definitief in de koelcel leggen. In Den Haag verloor het de eerde dit seizoen gestaakte wedstrijd tegen Oranjeplein met 3-1. De ruststand was 2-0. A-junior Michel van Kester zorgde voor de enige Heulse treffer.