Archief

Overzicht brandjes jaarwisseling

De brandweer heeft in de eerste uren van het nieuwe jaar diverse brandjes en vreugdevuren moeten blussen in de regio.

In Naaldwijk onstond een kleine brand in een leegstaande woning aan de Kruisbroekweg. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle.

De Monsterse brandweer kreeg een melding van een woningbrand op de Rijnweg in Monster, maar hier bleek alleen een vuurkorf in brand te staan. Aan de Baljuw in Naaldwijk had een bossage bij een woning vlam gevat.

De brandweer kwam in Wateringen in actie bij een brandende auto op het Veenland. Ook aan de Esdoorn in Naaldwijk ging een auto in vlammen op.

Kort na middernacht onstond een vuur in de Duinstraat in Monster, nabij een gevel van een pand. Verder waren er brandjes op o.a. de Slangekruid en Gruttostraat in Monster, Veilingweg in De Lier, Trompstraat in Ter Heijde en Margrietlaan in Poeldijk.

In Naaldwijk was een vuurtje in de Tomatenstraat. Hier trad de brandweer kort na middernacht op, omdat het vuur dichtbij een gevel kwam.

In Midden-Delfland had de brandweer een rustige nacht. Wel was er een vreugdevuur op de Kaag in Schipluiden. De brandweer van Midden-Delfland heeft ondersteund bij een grote brand in een parkeergarage in Pijnacker.

In Maassluis was de brandweer nodig bij o.a. brandjes op de Haydnlaan en Hekelarij. In Hoek van Holland is de brandweer ongeveer 4 keer teruggekomen om een vreugdevuur op de Willem Barentsstraat uit te maken.