Archief

Feesten jaarwisseling goed verlopen

In deze regio zijn tijdens de jaarwisseling diverse feesten georganiseerd. De meeste feesten begonnen na middernacht. Voor zover bekend zijn de feesten zonder grote incidenten verlopen.

In de gemeente Westland waren er o.a. feesten in Sporthal Vreeloo in De Lier, op het parkeerterrein Vlugtenburg in s-Gravenzande, in de Balleringhal in Naaldwijk en de Leuningjes in Poeldijk.

In Midden-Delfland waren de grootste feesten in De Dorpshoeve in Schipluiden en De Hoornbloem in Den Hoorn. Voor nagenoeg alle feesten was de toegang via kaartverkoop geregeld.

De Stichting Oud & Nieuw Maasdijk had al eerder besloten om het geplande jaarwisselingsfeest in Maasdijk niet door te laten gaan. Er waren in de voorverkoop te weinig kaartjes verkocht om een rendabel feest te organiseren.

De Stichting Event heeft in het najaar al besloten dat er geen 15e editie kwam van het Eerste het Beste Feest, dat de afgelopen jaren in De Wollebrand plaatsvond. Belangrijkste argumenten volgens de organisatie zijn de beperkte medewerking van gemeente Westland, het ontbreken van een echt evenemententerrein in het Westland en het steeds moeilijker vrijwillige hulp kunnen krijgen in deze periode van het jaar.