Naaldwijk en Rood Wit gelijk

In de tweede klasse D eindigde de derby tusen Naaldwijk en s-Gravenzandse VV in een 2-2 gelijkspel.

In de tweede helft opende Hans van Putten de score voor de Naaldwijkers. Bianco Sieck en vervolgens George van Scheijndel brachten Rood Wit op een 1-2 voorsprong. De gelijkmaker kwam op naam van Joost Barendse.

In het bekertoernooi heeft alleen Excelsior Maassluis de vierde ronde weten te bereiken. Op eigen sportpark versloeg Excelsior Maassluis opponent ARC na het nemen van strafschoppen. De stand na 90 minuten was 1-1. Marcel de Bruin scoorde de gelijkmaker. Excelsior nam de strafschoppenserie beter: 6-5.

Maasdijk ging in Nieuw-Beijerland met 3-1 ten onder tegen NBSVV. De enige Maasdijkse treffer kwam op naam van Peter Looye. MSV 71 werd in Rotterdam door hoofdklasser TOGR uitgeschakeld: 0-2.