Voetbal: winst Verburch

Verburch heeft de streekderby in de derde klasse C tegen RKSVM gewonnen. De Poeldijkers zetten de Monstenaren met 4-1 aan de kant. Bij rust was het 2-1.

Voor Verburch scoorden Melvin van der Zeijden (2), Ron Huisman en Paul van Leeuwen. Voor RKSVM redde Koen Warners de eer. In dezelfde klasse versloeg Schipluiden het team van HSV Escamp met 3-1. In Den Haag was het bij rust al 2-1 in Schipluidens voordeel. Peter van Oyen scoorde twee maal, Rob van Mierlo trof een keer het doel.

VELO werd op eigen terrein verslagen door MSV '71 met 1-3, na 45 minuten was het pas 0-1. Tom Bijkerk scoorde twee keer voor de ploeg uit Maassluis, Tim Kolmus trof een keer het net. Matthew Simons scoorde voor de Wateringers.

Op Madestein in Den Haag was Hoek van Holland met 3-1 te sterk voor De Postduiven. Niven Oldejans bracht met 2 doelpunten de ruststand van 0-2 op het bord. Na rust scoorde Jorrit Denkers ook nog een keer voor de Hoekse ploeg.

Alle andere duels met clubs uit de regio werden afgelast.