Archief

Vreugdevuren in Westland

Op diverse lokaties in Westland zijn tijdens de jaarwisseling vreugdevuren en andere kleine brandjes gesticht. Een stapel pallets ging in vlammen op bij een brandje op de Markenborgh in De Lier. De Lierse brandweer heeft ook een brandende caravan geblust op de Hondert Margen.

Bij een vreugdevuur in de Van der Goesstraat in Honselersdijk werd een busje op het vuur gereden. Bij een vuur op de Sperwerhorst is een olievat verbrand. Verder was er in Honselersdijk een forse buitenbrand op de Tjalk.

Op de Kruisweg in Naaldwijk ontstond een vreugdevuur met autobanden. Verder waren er brandjes in de Gerrit van Heemskerkstraat en de Zuidweg.

In 's-Gravenzande was er een vuur op de rotonde Naaldwijkseweg/Koningin Julianaweg. Door vuurwerk onstond er brand in een bosje struiken op de Albert Klingstraat. Bij de gevel van een supermarkt aan de Oudelandstraat in 's-Gravenzande werd tot drie keer toe brand gesticht. Er was een klein brandje in de speeltuin bij het Edelsteenpad.

In Wateringen ontstond een brandje nabij de gevel van een zonnestudio op de Kopenhagenweg. Verder was er een flink vuur op de Raaphorst in Kwintsheul.

In Maasdijk waren vuurtjes op de Derde Hoeve, Lange Kruisweg, Korte Kruisweg en het Cornelis Houtmanplein. Meestal waren het pallets en kerstbomen.