Instagram Quintus Handbal

Handbalsters Quintus verliezen van LK Zug in European Cup

Quintus heeft de wedstrijd in de European Cup tegen het Zwitserse LK Zug niet weten te winnen. Het duel in Zwitserland eindigde in 30-34.

In de eerste tien minuten zag het er nog goed uit voor Quintus. Even stond er 7-5 op het scorebord in het voordeel van de Heulse handbaldames. Daarna kwam Zug op gelijke hoogte 7-7. De wedstrijd bleef vervolgens een tijd in evenwicht. Maar na 19 minuten kreeg Zug de overhand. Bij rust stond het 17-19.

Ook in de tweede helft wist Quintus de aansluiting niet meer te vinden. Het werd na rust al snel 17-22 en die voorsprong voor Zug liep alleen maar verder uit. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 30-34.

Zondagmiddag moet Quintus aantreden voor de return. Daarin moeten de dames met minimaal vijf doelpunten verschil winnen om door te kunnen gaan. Ook deze wedstrijd wordt in Zwitserland gespeeld.

Mannen Quintus winnen wél, ook winst voor Handbalsters Velo

De mannen van HV Quintus wisten wel te winnen tegen Dynamico. De Westlanders konden zaterdagavond een comfortabele 32-23 op het scorebord zetten.

De handbaldames van Velo wonnen in de eredivisie nipt met 27-25 van Garage Kil.

HV Quintus - Dynamico 32-23

HV Quintus 2 - JD Techniek Hurry Up/ E&O 2 19-29