Signbiblio

Signbiblio

Excelsior Maassluis en Westlandia verliezen oefenduel

Excelsior Maassluis en het zondagelftal van Westlandia hebben in de oefencampagne beide een nederlaag geleden.

Tweededivisionist Excelsior Maassluis nam het op eigen terrein op tegen de onder-21 van profclub ADO Den Haag. Het duel eindigde in 0-1, het enige doelpunt werd na een klein uur spelen gemaakt.

Voor de mannen van trainer Dogan Corneille was het overigens de tweede keer deze zomer dat ze tegen de Hagenaars speelden. Eerder ging een oefenwedstrijd tegen de hoofdmacht van ADO Den Haag met 4-0 verloren.

Westlandia

In Naaldwijk speelde Westlandia de tweede oefenwedstrijd in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Vorige week oefenden de groen-witten tegen het Westlands Elftal (3-4 verlies), vandaag was op De Hoge Bomen Quick Boys de tegenstander.

Westlandia stond na een half uur spelen met 0-2 achter, een paar minuten voor rust deed Westlandia nog wat terug. In de tweede helft werd niet gescoord, waardoor de eindstand 1-2 was.