Archief
Lyra

Lyra

Van Geest naar Lyra, Monster trekt Verduijn aan

Voetbalvereniging Lyra heeft de selectie voor komend seizoen versterkt met Erik van Geest. De routinier was eigenlijk gestopt met selectievoetbal.

Van Geest was jarenlang een belangrijke kracht bij MVV'27 in Maasland. Bij die club was hij zelfs aanvoerder van het eerste elftal. Na het afgelopen seizoen besloot hij op een lager niveau te gaan spelen, maar toch begon het weer te kriebelen. "Ik mis het selectievoetbal en alles daarom heen en ik heb zin in een nieuwe uitdaging", aldus de middenvelder. Hij kiest nu dus voor een overstap naar Lyra in De Lier.

Lyra trok eerder ook Thomas Mollema, Anthony Baarh en Joey Boom aan.

Wouter van Alphen naar MVV'27

MVV'27 ziet een oude bekende terugkeren op sportpark De Commandeur in Maasland. Wouter van Alphen voetbalde in de jeugd al bij de rood-witte formatie. In latere jaren was de Midden-Delflander vooral actief als jeugdtrainer, bij onder andere Sparta Rotterdam en FC 's-Gravenzande, maar twee jaar geleden besloot hij zelf de voetbalschoenen weer aan te trekken. Hij ging toen aan de slag bij VV Naaldwijk. Na twee seizoenen op De Hoge Bomen, vertrekt hij nu dus naar MVV'27.

Jan Verduijn kiest voor Sportclub Monster

Trainer Marco Meijer kan volgend seizoen bij Sportclub Monster beschikken over Jan Verduijn. De 25-jarige aanvaller kende in de afgelopen jaren wat blessureleed en besloot daarom vorig jaar tijdelijk te stoppen met selectievoetbal. Na één seizoen in een vriendenteam, kiest Verduijn weer voor selectievoetbal en dat doet hij dus bij Monster. Verduijn was eerder actief in de jeugd van ADO Den Haag, bij toenmalig eerstedivisionist RKC Waalwijk en vanaf 2017 speelde hij voor FC 's-Gravenzande in de hoofdklasse A.

Sportclub Monster