HVC'10

Geen doelpunten in restant: HVC'10 verslaat Te Werve

Voetbalclub HVC'10 heeft de competitiewedstrijd tegen Te Werve met 2-3 gewonnen. De Hoekenezen moesten gisteren in Rijswijk nog twaalf minuten spelen.

Het duel in de tweede klasse C werd op 2 april, met nog een klein kwartier te gaan, gestaakt. De scheidsrechter had de grensrechter van Te Werve weggestuurd, omdat die meermaals onterecht zou hebben gevlagd. De thuisclub wilde daarop niet verder voetballen.

De KNVB heeft de zaak verder geseponeerd en dus moesten er nog twaalf minuten worden gespeeld. Te Werve ging gisteren op zoek naar de gelijkmaker, maar kwam niet tot scoren. Ook HVC'10 vond het doel niet. Daarmee bleef het in Rijswijk bij 2-3.

In de competitiestand verandert er niets; HVC'10 blijft vijfde. De achterstand op nummer vier Westlandia is wel geslonken naar één punt, met een wedstrijd minder gespeeld.