WOS

WOS

Westlandia-zondag verder in problemen

Het zondagelftal van Westlandia komt in de derde divisie steeds verder in de problemen.

De mannen van trainer Cesco Agterberg werden gisteravond op alweer de tiende nederlaag van dit seizoen getrakteerd. Uit bij concurrent EVV in Echt werd het 2-0.

In de eerste helft werd er niet gescoord, maar vijf minuten na rust was het wel raak en kwam de thuisploeg op voorsprong. In de 67ste minuut werd de eindstand bepaald.

Westlandia staat in de derde divisie met 15 punten uit negentien wedstrijden op de laatste plaats. DEM staat daar één plek boven met een punt meer, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Nummer 16 Hoogland heeft 19 punten. Er zijn nog vijftien wedstrijden te gaan. Komende zondag spelen de Naaldwijkers tegen de nummer 2 van de competitie, OFC uit Oostzaan.

Excelsior geen partij voor Koninklijke HFC

Tweededivisionist Excelsior Maassluis speelde gisteravond eveneens een inhaalduel. In Haarlem was de Koninklijke HFC, nummer 2 van de competitie, de tegenstander. De Maassluizers zaten geen moment in de wedstrijd en stonden na 22 minuten spelen al met 2-0 achter. In de tweede helft werd de eindstand op 3-0 bepaald.

Koninklijke HFC - Excelsior Maassluis 3-0 (2-0)