Archief
LTC Naaldwijk

LTC Naaldwijk

Eerste landstitel tennissers LTC Naaldwijk

De tennissers van LTC Naaldwijk hebben vandaag voor het eerst in de historie de landstitel bij de gemengde teams binnengesleept.

Na drie verloren finales, was het nu - op het eigen sportpark - wel raak. Voor de tweede keer in twee dagen versloegen de Westlanders het Haagse Leimonias.

Naaldwijk begon niet zo heel succesvol aan de Westlands-Haagse ontmoeting. Zowel Ysaline Bonaventure als Eva Vedder ging onderuit. Lichtpuntje was wel dat de partij van Bonaventure drie sets duurde. Daar zou de ploeg later nog profijt van hebben.

Want bij de heren noteerde LTC Naaldwijk wel twee keer winst. Jelle Sels en Jeroen Vanneste wonnen beiden in twee sets en brachten de stand zo op 2-2, maar wel met één gewonnen set meer. Dat leverde een voordeel op in de aanloop naar de dubbels. Als één partij in twee sets in Westlands voordeel beslist zou worden, was de landstitel zeker.

En dat gebeurde. Het waren de dames Sarah Gronert en Bonaventure die Naaldwijk de overwinning brachten. Daardoor hoefden de heren hun partij ook niet meer af te maken.

Pieter Eenhoorn van LTC Naaldwijk deelt bij Maarten in de Middag zijn vreugde over de overwinning