Archief WOS

Archief WOS

Westlandia wint ook het tweede competitieduel, SV Den Hoorn gelijk

Westlandia heeft de uitwedstrijd tegen Gemert gewonnen. Het is 1-2 geworden.

Het is voor Westlandia de tweede overwinning dit seizoen. In de eerste helft kopt aanvaller Serhat Cakmak uit een corner van Patrick Batist de openingsgoal binnen. Niet lang daarna komt Gemert op 1-1 na het nemen van een penalty. Wesley Goeman zorgde voor de 1-2 na een geweldige vrije trap in de kruising. Dit was meteen ook de ruststand.

In de tweede helt moest de thuisploeg met 10 man verder na een rode kaart. Dit vanwege een forse overtreding op Serhat Cakmak. Westlandia verzuimde de wedstrijd op slot te gooien. De Naaldwijkers misten een strafschop door Patrick Batist.

Twitter SV Den Hoorn

SV Den Hoorn heeft zondag gelijk gespeeld tegen FC Boshuizen. De Midden-Delflanders kwamen in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Noah Barends.
Dylan Spaans mocht een kwartier voor tijd gaan douchen. Hij ontving een tweede gele kaart vanwege commentaar op de leiding. De gelijkmaker viel vijf minuten voor tijd.