Archief

VV Schipluiden en Sparta Rotterdam gaan samenwerking aan

Voetbalvereniging Schipluiden gaat een samenwerking aan met profclub Sparta Rotterdam. Sparta gaat Schipluiden onder meer ondersteunen op het gebied van opleiding, commercie en binding met de club Sparta Rotterdam. Voorzitter Leo van Beurden (Schipluiden) en directeur Manfred Laros (Sparta) tekenden daarvoor onlangs een contract.

Schipluiden is de eerste amateurclub in Nederland die deze nieuwe samenwerkingsvorm met Sparta aangaat. "Voor ons als club is de samenwerking met Sparta Rotterdam een schitterende kans en toevoeging op onze vereniging. We kunnen op meerdere vlakken gebruik maken van de kennis en kunde van Sparta Rotterdam. Denk hierbij aan de jeugdopleiding, maar ook op commercieel gebied biedt dit voor onze vereniging mogelijkheden", zegt hoofd jeugdopleiding Rien van Driel.

"Onze jeugdtrainers kunnen stage lopen bij de jeugdopleiding, sponsoren kunnen contacten leggen met de businessclub van Sparta Rotterdam en zodoende hun netwerk uitbreiden. Dit is een win-win situatie die binnen het bestuur door iedereen met veel enthousiasme is ontvangen en breed wordt gedragen. Wij kijken uit naar de samenwerking."

Categorieen:
Sport