Archief

Trainer Broekman moet na vijf jaar weg bij MVV'27

Voetbalvereniging MVV'27 in Maasland neemt komende zomer na vijf jaar afscheid van hoofdtrainer Peter Broekman. Het eerste elftal, dat uitkomt in de derde klasse B, is volgens voorzitter Pieter van Rijs toe aan iets nieuws. Marcel van Wieren, momenteel trainer van het tweede elftal, wordt de nieuwe coach.

"Wij zijn enorm trots op wat Peter met zijn staf de afgelopen jaren en ook dit seizoen heeft betekend voor MVV'27", zegt Van Rijs, maar zegt dus dat het een normaal proces is dat teams na een aantal jaar behoefte hebben aan iets nieuws. "Als bestuur zijn wij van mening dat de selectie van MVV '27 op dat punt is aangekomen. Dit doet niets af aan de prestaties van Peter als hoofdtrainer."

De huidige assistenten Jim van der Jagt en Stanley Klop maken komend seizoen ook geen deel meer uit van de selectie. Zij moeten in het kader van hun trainersopleiding elders ervaring opdoen met een eigen elftal. Het is wel de bedoeling dat het tweetal in de toekomst in aanmerking komt voor het trainerschap bij MVV'27.

Categorieen:
Sport