Archief

Badmintonners Velo houden landskampioen op gelijkspel

De badmintonners van Le Credit Sportif Velo hebben in de tweede wedstrijd van het seizoen landskampioen Duinwijck op een gelijkspel gehouden. In Wateringen begon de thuisploeg goed, maar liet het daarna in de dubbels grotendeels liggen.

De duo's Jim Middelburg/Russel Muns en Myke Halkema/Milou Lugters zetten Velo na het heren- en damesdubbel op een 2-0 voorsprong. Daarna gingen de twee enkelpartijen bij de heren (Ewout Beukers en Ruben Kweekel) en één partij bij de dames (Veda Diemel) verloren. De nieuwe Zweedse aanwinst Fredrika Lagerstedt zorgde ervoor dat het vóór de mixdubbels 3-3 stond.

Zoals verwacht wonnen Middelburg en Halkema, volgens velen het beste dubbel in de competitie, hun partij met 21-17 en 23-21. Muns en Lugters speelden daarna een goede partij tegen Koen Ridder en Corine Breukers, maar kwamen in de derde en beslissnede set echter net tekort.

Na twee wedstrijden, waarvan één gewonnen en één gelijk, staat Velo voorlopig op de zevende plek in de eredivisie. In het Haagse DKC treffen de Wateringers volgende week opnieuw een sterke tegenstander.

Categorieen:
Wateringen Sport