Archief
WOS Media

WOS Media

Flinke opgave voor organisatie badmintontoernooi

Het was voor de organisatie van het Victor Dutch International dit jaar een hele opgave om de ruim 200 spelers uit 34 landen onder te brengen in hotels in de omgeving. Dat zegt de directeur van dit badmintontoernooi in Wateringen tegen WOS Media. Overigens loopt de organisatie op rolletjes en kan de 20ste editie donderdag bij Velo beginnen.

"De Keukenhof heeft een mooi corso en daardoor zijn vrijwel alle hotels in de regio bezet en gaan de prijzen omhoog", zegt toernooidirecteur Paul de Graaf. "Wij zijn afhankelijk van een plek waar we de spelers kunnen onderbrengen. Daar hebben we dit jaar extra moeite voor moeten doen."

Maar dat is dan ook wel de enige zorg dit jaar. Het kostte wat moeite, maar voor iedereen is een bed gevonden. De rest van de organisatie gaat goed. Daar is dan ook vroeg mee begonnen. "We beginnen in oktober met de eerste vergadering. In totaal hebben we zo'n zeventig vrijwilligers."

Ook tijdens het toernooi, dat donderdag begint met voorrondes en zondag eindigt met de finales, is genoeg te doen. Alle wedstrijden worden ook nu weer live uitgezonden op YouTube.

Categorieen:
Wateringen Sport