Signbiblio

Signbiblio

FC 's-Gravenzande na strafschoppen naar kwartfinale

FC 's-Gravenzande heeft zich dinsdagavond met moeite geplaatst voor de kwartfinales van de districtsbeker. De wedstrijd tegen Nootdorp eindigde na 90 minuten in 1-1, waarna de verliezend finalist van vorig jaar de strafschoppen beter nam.

's-Gravenzande kwam al binnen een kwartier op achterstand en moest dus in de achtervolging. Desondanks stond het na 45 minuten spelen nog altijd 0-1. Vlak na rust was het wel raak voor de thuisploeg. Samet Dag werd vlak buiten het zestienmetergebied neergelegd. De daaropvolgende vrije trap werd ingeschoten door Yuri Westhoff.

Ondanks genoeg kansen kwamen de twee ploegen na reguliere speeltijd niet meer tot scoren, waarna strafschoppen uitkomst moesten bieden. Die namen de Westlanders beter: 5-4.