Archief
Vier op een rij voor Margit de Voogd - foto Tom van Bemmel

Vier op een rij voor Margit de Voogd - foto Tom van Bemmel

Ten Hoeve en De Voogd beste sporters van Maassluis

Judoka's Kevin ten Hoeve en Margit de Voogd zijn vrijdagavond in Theater Koningshof uitgeroepen tot respectievelijk Sportman en Sportvrouw van het Jaar in Maassluis. Voor De Voogd is dit het vierde opeenvolgende jaar dat zij deze titel krijgt.

De 21-jarige De Voogd kende een succesvol jaar met onder meer een zilveren plak op het EK voor junioren in Sofia en brons op het WK voor junioren op de Bahama's. Daarnaast stond ze tijdens twee Europacupwedstrijden op de hoogste trede.

Ten Hoeve was in 2018 de nummer 1 van de Nederlandse kampioenschappen voor militairen. Daar voegde hij later een bronzen plak aan toe op het wereldkampioenschap voor militairen in Braziliƫ en een derde plek op het algemene NK in de categorie tot 100 kilo.

Het eerste team van korfbalvereniging ckc Maassluis, kampioen in de zaal en op het veld, werd uitgeroepen tot Sportploeg van het Jaar. De meisjes onder 13 van voetbalclub VDL zijn uitgeroepen tot Jeugdsportploeg van het Jaar. Turner Olaf de Nie is het beste Maassluise Sporttalent van 2018. De MSR Award gaat dit jaar naar judo-instituut Mahorokan.

Categorieen:
Maassluis Sport