Archief
Velo

Velo

Schikkingsvoorstel El Hamdaoui (Velo): vier wedstrijden

De zondagselectie van Velo moet Toufik el Hamdaoui mogelijk een maand missen. De aanvaller kreeg afgelopen zondag aan het einde van de derby met SV Den Hoorn (0-0) de rode kaart voor belediging van de scheidsrechter. De KNVB stuurde dinsdag een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden.

El Hamdaoui dacht vlak voor het einde van de wedstrijd de winnende treffer te hebben gemaakt, maar arbiter Jos Straver besloot op advies van de grensrechter het doelpunt af te keuren vanwege buitenspel. De speler liet daarop zijn ongenoegen blijken.

Pawel Rubin

SV Honselersdijk ging dinsdagavond akkoord met een schorsing van twee wedstrijden voor Pawel Rubin. Hij stond zaterdag uit bij SHO als invaller koud in het veld, toen hij rood kreeg voor een tackle op een speler van de ploeg uit Oud-Beijerland.

Marlon de Niet

Ook Quintus-aanvaller Marlon de Niet heeft zijn schikkingsvoorstel geaccepteerd. De club wil echter niet zeggen hoe lang de schorsing is. Trainer Niels Drabbe liet zaterdag na de wedstrijd tegen koploper GDA (2-2) in elk geval weten dat de speler aan het eind van de wedstrijd terecht rood kreeg voor natrappen. "Heel zonde, want die zijn we de komende wedstrijden kwijt", aldus Drabbe in de radio-uitzending van WOS Sport.

Categorieen:
Honselersdijk Sport