Archief

Verlies voor volleybalteams VELO

Zowel de heren als de dames van volleybalvereniging VELO hebben dit weekend hun wedstrijd verloren. De heren gingen in de eerste divisie met 3-1 onderuit bij het tweede team van Inter Rijswijk. Het damesteam moest thuis met dezelfde cijfers buigen voor NVC uit Naarden.

Het Wateringse herenteam had de laatste twee wedstrijden nog gewonnen van twee hoger geklasseerde teams, maar was nu net iets minder dan de ploeg uit Rijswijk. VELO won de eerste set, maar verloor er daarna drie op rij. De setstanden lagen desondanks bijna elke keer dicht bij elkaar (23-25, 26-24, 25-13 en 28-26). VELO staat negende.

De VELO-dames verloren voor het tweede competitieweekend op rij en waren gezien de setstanden duidelijk minder dan de ploeg uit Naarden, die op plek twee staat in de derde divisie. VELO staat als debutant desondanks nog steeds vierde.

VELO 2 - PQV

De derby in de tweede klasse J tussen de dames van VELO 2 en PQV werd in Wateringen een eenvoudige prooi voor de thuisploeg: 4-0. VELO staat derde, PQV is de nummer laatst.

Alle uitslagen:

Heren, eerste divisie

Inter Rijswijk 2 - VELO 3-1

Heren, eerste klasse F

Timios 2 - Monza 0-4

Heren, tweede klasse A

Yum- MVC Maassluis 1-3

Heren tweede klasse J

Kratos'08 3 - Monza 2 3-2

Kratos'08 6 - PQV 3 1-3

Dames, derde divisie

VELO - NVC 1-3

Dames, eerste klasse A

Sliedrecht Sport 5- MVC Maassluis 3-1

Dames, tweede klasse J

VELO 2 - PQV 4-0

Categorieen:
Wateringen Maassluis Sport