Archief
Archief WOS Media 1

Archief WOS Media 1

Trainer Fieret verlaat Maasdijk na vijf seizoenen

Hoofdtrainer Patrick Fieret gaat aan het einde van dit seizoen voetbalvereniging Maasdijk verlaten. Hij heeft er dan vijf seizoenen aan de Lange Kruisweg op zitten. Onder leiding van Fieret is Maasdijk 1 in het seizoen 2014/2015 gepromoveerd naar de derde klasse, waarin het team nu ook actief is.

Namens het bestuur van de club stelt Martien de Zeeuw, dat Fieret zelf heeft aangekondigd dat hij als hoofdtrainer wil gaan stoppen. "We respecteren zijn besluit, zeker omdat hij ons toegelicht heeft dat zijn ambities er in de toekomst anders uit gaan zien dan hoofdtrainer te zijn", aldus De Zeeuw.

In de competitie staat Maasdijk nu - na acht wedstrijden - op de elfde plaats in de derde klasse B. Fieret: "We zitten nu pas op een derde van het seizoen en ik ben ervan overtuigd dat Maasdijk nog mee gaat doen in de strijd om de bovenste plaatsen."

Fieret is de tweede trainer in de derde klasse B van wie deze week bekend is geworden dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt. KMD-trainer Martin de Graaf zwaait ook af.

Categorieen:
Maasdijk Sport