Archief
YouTube

YouTube

Bertens en coach Sluiter gaan met elkaar door

Raemon Sluiter blijft toch coach van Kiki Bertens. De tenniscoach twijfelde eerder openlijk of hij de samenwerking met de Wateringse tennisster wilde doorzetten. De afgelopen weken kwamen de twee echter tot de conclusie dat ze nog niet klaar zijn samen.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdag. "Ik was klaar met tennis, niet met mijn coach Rae", aldus Bertens, die haar frustraties hoog had zitten. "In die paniek kan niemand me helpen. Toen we het jaar afsloten en allebei op vakantie gingen, dacht ik: het komende halfjaar sta ik niet op de baan." Sluiter: "Ik heb wel eens op het punt gestaan om mijn koffer te pakken en naar huis te gaan. Het was pure frustratie, omdat ik Kiki niet kon helpen."

Na hun vakantie gingen Bertens en Sluiter om de tafel. De twee gaan verder, maar het moet wel anders. De Wateringse stelde onder meer een lijst met verbeterpunten op voor haar coach. Sluiter ging akkoord, maar sluit niet uit dat het in 2018 alsnog fout gaat. "Was het maar zo simpel dat we nu een knop konden indrukken en dit was opgelost. Er zullen moeilijke momenten komen", aldus Sluiter.

Categorieen:
Wateringen Sport