Archief

Resultaten basketbal, tafeltennis, zwemmen en waterpolo

In het basketbal, tafeltennis, zwemmen en waterpolo kwamen afgelopen weekend diverse regionoten in actie. Een overzicht van deze sporten.

Basketbal

Het 50-jarige jubileum van basketbalvereniging Green Eagles kon door de heren niet worden gevierd met een overwinning. In de tweede divisie C verloor de ploeg uit Maassluis met 88-64 van DAS.

De basketbalsters van Westland Stars verloren hun partij in de tweede klasse B met 51-46 van Bouncers.

Tafeltennis

Tafeltennisvereniging De Salamanders uit Wateringen heeft in de eredivisie verloren van Itass DTK '70. In Klazienaveen werd het 5-1 voor de thuisploeg.

Het Monsterse Smash speelde met 5-5 in de tweede divisie gelijk tegen Vriendenschaar. TOG uit Maassluis verloor in de nacompetitie van Alexandria '66 met 7-3. Hierdoor is lijfsbehoud in de hoofdklasse nog niet vastgesteld.

Zwemmen

Het is zwemmer Luuk van Holstein gelukt om tijdens de Regio West Kampioenschappen de 'magische' 1-minuut grens te doorbreken op de 100 meter vrije slag. De tijd van 59.31 was echter niet genoeg voor het podium. Babette van der Kaaij behaalde wel een podiumplek door een persoonlijk record te zwemmen op de 200 meter rugslag. De tijd van 2:27.61 was genoeg voor een zilveren medaille.

Waterpolo

In de derde klasse A verloren de waterpoloërs van ZW Westland tegen WZC. In 's-Gravenzande werd het 7-9 voor de bezoekers.