Archief
Wethouder Meijer tussen  De Waard -links- en Van der Pol -  foto Lisanne Duijvestein

Wethouder Meijer tussen De Waard -links- en Van der Pol - foto Lisanne Duijvestein

WestlandStek voor twee vrijwilligers bij KMD

Twee jubilerende vrijwilligers bij de Wateringse voetbalclub KMD hebben vrijdagavond een WestlandStek ontvangen. Het zijn Herman van der Pol uit Wateringen en de in Rijswijk woonachtige Gerrit de Waard. De gemeentelijke onderscheiding werd aan hen uitgereikt door wethouder Bram Meijer.

Herman van der Pol is al 50 jaar KNVB-scheidsrechter. Daarnaast heeft hij ruim 40 jaar bardiensten vervuld in de kantine van KMD. Bovendien heeft hij gedurende enkele jaren een bestuursfunctie bekleed als penningmeester van de club.

Gerrit de Waard neemt afscheid van het dagelijks bestuur, na vier termijnen bestuurlijk actief te zijn geweest. Daarnaast vervult hij sinds 2001 de functie van wedstrijdsecretaris en is hij gedurende 20 jaar actief als barmedewerker.

Beide vrijwilligers blijven na het jubileum actief voor KMD.

De WestlandStek is een gemeentelijke onderscheiding voor personen, die zich gedurende een periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

Categorieen:
Wateringen Westland Sport