Archief

Zaterdagvoetbal: Maassluis gelijk; FC 's-Gravenzande verliest

Excelsior Maassluis speelde voor de tweede keer op rij gelijk en met enig fortuin. FC 's-Gravenzande incasseerde ook in de tweede wedstrijd een nederlaag.

Tweede divisie

Voor de derde keer op rij is Excelsior Maassluis ongeslagen gebleven. Tegen TEC behaalden de tricolores een zwaarbevochten puntendeling. Excelsior Maassluis kwam vlak voor tijd goed weg toen een geldig doelpunt van TEC ten onrechte werd afgekeurd wegens buitenspel. Op sportpark De Lok opende TEC de score na 27 minuten spelen. De verdediging van Excelsior Maassluis werd geklopt bij een corner. Sefa Kurt en Jean-Paul van Leeuwen liepen elkaar in de weg en eerstgenoemde raakte de bal als laatste. Na de pauze wist goudhaantje Smally Lake uit een counter gelijk te maken.Hoofdklasse A


FC 's-Gravenzande heeft ook de tweede wedstrijd verloren. In Sassenheim bleek Ter Leede nipt te sterk. In de tweede helft bleek Ian van Otterlo de matchwinner voor de thuisploeg. Na twee wedstrijden blijft FC 's-Gravenzande op nul staan zowel op punten als op doelpunten.

Beker

In de poulefase van de bekercompetitie is HVC'10 zeker van het bereiken van de knock-outfase. De volgende ploegen hebben in de laatste ronde één punt nodig om door te gaan: KMD, MVV'27, sportclub Monster en VELO (za).