Archief
Healthy Team 1

Healthy Team 1

Topsportfonds kent 1.000 euro toe aan Dione Voskamp

Schaatsster Dione Voskamp heeft een bedrag van 1.000 euro uit het Topsportfonds Westland van de gemeente Westland gekregen. Het geldbedrag is bedoeld om middelen aan te schaffen en activiteiten te betalen die nodig zijn om haar sporttalent te ontwikkelen.

Voskamp startte vandaag met haar trainingen voor het nieuwe seizoen. "De focus voor Dione zal vooral liggen op het behalen van een mooie ranking tijdens het NK afstanden en het NK sprint bij de senioren", laat haar ploeg Healthy Team weten.

De eerste bijdrage uit het Topsportfonds Westland werd in januari tijdens het Westlands Sportgala uitgereikt aan schaatsster Jutta Leerdam. Om voor een bijdrage in aanmerking te komen, moeten de sporters aan een reeks voorwaarden voldoen. Zo dient de sporter de gemeente Westland op de hoogte te houden van zijn of haar ontwikkelingen. Verder wordt verlangd, dat hij/zij zich (in overleg) beschikbaar stelt voor sportgerelateerde activiteiten, zoals bijvoorbeeld de opening van een 'gezonde sportkantine' of een sportclinic.

Categorieen:
Westland Sport