Archief
Danny Ploegaert 1

Danny Ploegaert 1

Vooruitblik zondagvoetbal: Westlandia tegen hekkensluiter

Dit weekend speelt Westlandia tegen hekkensluiter Jong Achilles'29, kan VELO de vijfde wedstrijd op rij zonder nederlaag boeken tegen DRL en probeert Den Hoorn de ongeslagen status in eigen huis vast te houden tegen Meerburg.

Derde divisie B

Westlandia heeft op papier een gemakkelijk tegenstander, want Jong Achilles'29 is hekkensluiter met één overwinning en twee puntendelingen. De Naaldwijkse ploeg behaalde twee weken geleden de eerste uitoverwinning en heeft er thuis vier gewonnen uit vijf wedstrijden. Indien de nummers twee en drie verliezen en Westlandia wint, staat het zelfs op de tweede plaats op de ranglijst.

Eerste klasse B

VELO is bezig aan een reeks van vier wedstrijden op rij zonder nederlaag. De Wateringers hebben zich inmiddels op gewerkt naar plaats zeven op de ranglijst. In de vierde thuiswedstrijd kan VELO de eerste overwinning aan de Noordweg pakken. Dit kan tegen DRL, dat drie punten minder heeft dan VELO. Bij winst in deze zes punten wedstrijd neemt VELO afstand van de onderste ploegen.

Tweede klasse C

Een mooie ontmoeting tussen Den Hoorn en Meerburg in Midden-Delfland, want de thuisploeg heeft alle thuiswedstrijden tot nu toe in winst omgezet. Meerburg daarentegen zal op zoek gaan naar de eerste uitoverwinning van het seizoen. Winst voor Den Hoorn betekent een goede generale voor de topper een week later op eigen bodem tegen huidig koploper Delft.