Archief
FC s-Gravenzande

FC s-Gravenzande

Vooruitblik voetbal: Alleen FC 's-Gravenzande speelt in competitieverband

Voor sommige regioclubs staat dit weekend een inhaalwedstrijd of een bekerduel op het programma. Andere clubs geven het weekend kleur met een oefenwedstrijd.Competitie: Eerste klasse B

FC 's-Gravenzande is de enige ploeg in de regio die in competitieverband in actie komt. Tegenstander is Voorschoten'97. De 's-Gravenzandse ploeg zal een beter resultaat willen behalen dan tegen hekkensluiter Neptunus-Schiebroek (4-4) afgelopen weekend, maar zijn aan de andere kant gewaarschuwd voor de komende tegenstander. Voorschoten'97 had tot voor afgelopen zaterdag niet gewonnen, maar verraste vriend en vijand door met een korfbaluitslag te winnen van Westlandia (7-5).Beker: Categorie 1

HVC'10 neemt het op sportpark De Rondgang op tegen eersteklasser Brielle. VDL reist af naar Poortugaal voor een wedstrijd tegen Oude Maas.

Lyra krijgt op sportpark De Zweth bezoek van het reserveteam van Excelsior Maassluis, dat vorig seizoen nog kampioen werd in de hoofdklasse. Nootdorp ontvangt op eigen veld de andere regiokampioen in de reserve hoofdklasse, namelijk Westlandia zondag. Sportclub Monster krijgt de reserves van Quick op bezoek.

Verburch ontvangt op eigen veld vierdeklasser Blauw Zwart. MVV'27 gaat op bezoek bij collega-derdeklasser IJVV de Zwervers. De zaterdagafdeling van VELO speelt een uitwedstrijd tegen fusieclub GHVV'13.