Archief
Facebook HV Quintus

Facebook HV Quintus

Vooruitblik zaalhandbal: Heren Westlandia op zoek naar overwinning

Komend weekend nemen de heren van Koornneef W&S/Quintus het op tegen de voormalig landskampioen Targos/BEVO, snakken de heren van Westlandia naar de eerste overwinning van het seizoen en zinnen de dames van VELO en Verburch op revanche na hun nederlagen van afgelopen weekend.Heren

Bene-League

Koornneef W&S/Quintus gaat op bezoek bij de runner-up van vorig seizoen Targos/BEVO. De Heulse ploeg is nog zonder punten en kan alleen maar stunten tegen de voormalige landskampioen. BEVO draait na het vertrek van enkele bepalende spelers en coach Vlijm niet en heeft vier punten meer dan Quintus. Een goed resultaat is haalbaar voor de Heulse ploeg.Eerste divisie

DIOS heeft nog kans op winst van de eerste periode. De ploeg uit Midden-Delfland zal dan zelf moeten winnen bij de reserves van Kras/Volendam en moeten dan hopen dat koploper Olympia'89 punten laat liggen tegen HAVAS. Hetzelfde geldt voor BFC, want als deze ploeg met DIOS op plaats één komt dan geldt het doelsaldo. Dit is nu licht in het voordeel van DIOS.

De reserves van Quintus spelen thuis tegen Sittardia. De Heulse ploeg zal zich willen revancheren op de onnodige nederlaag van vorige week tegen het derde team van Fiqas/Aalsmeer.

Tweede divisie B

Westlandia snakt naar de eerste overwinning van het seizoen, want de voorgaande twee wedstrijden leverde louter nederlagen op. In sporthal De Pijl ontvangt de Naaldwijkse ploeg G.H.V., dat twee punten heeft uit twee wedstrijden.

Hoofdklasse C

Het derde team van Quintus speelt in de eigen Eekhouthal tegen Saturnus Leiden.

DamesEredivisie

Virto/Quintus krijgt in de Eekhouthal Vlug en Lenig op bezoek. De Limburgse ploeg heeft één punt minder dan de Heulse ploeg, maar heeft nog maar één keer tegen een topploeg gespeeld, namelijk landskampioen Dalfsen. Bij winst behoudt Quintus de derde plaats en behaalt het de derde overwinning op rij.

Eerste divisie

De reserves van Quintus gaan op bezoek bij streekgenoot Hercules. De promovendus heeft uit de eerste vijf wedstrijden nog geen enkel punt gehaald.

Tweede divisie B

Zowel VELO als Verburch zullen revanche gevoelens hebben na hun nederlagen van het afgelopen weekend. Veneco/VELO neemt het in eigen hal op tegen Benefit/BFC, de nummer twee van het afgelopen seizoen. Verburch ontvangt MHV'81, dat één punt heeft behaald in twee wedstrijden. WPK/Westlandia gaat op bezoek bij Nieuwegein en hoopt de overwinning van afgelopen weekend een goed gevolg te kunnen geven.

Hoofdklasse D

Schipluiden en de reserves van Westlandia willen zich in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen van de goede kant laten zien. Westlandia krijgt een zware kluif aan de gedegradeerde reserves van Hellas. Schipluiden ontvangt NEA.